

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Θερμαϊκού.
Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει η νεαρή γυναίκα, σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας.
Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων DNA, ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στις αρχές για εξαφάνιση παιδιού δύο ετών στον Πύργο
Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5) στις αρχές μετά την δήλωση.
ΓΣΕΕ: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα
«Δυστυχώς ακόμη ένας εργαζόμενος χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας και δύο συνάδελφοι.
Θεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 39χρονης ερπετολόγου που δέχτηκε επίθεση από οχιά
Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης, η οποία νοσηλεύεται στην Α’.
Συνελήφθη 60χρονος για ασέλγεια σε 16χρονο
Ένας 60χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι προσέφερε.