

Περισσότερα από 20.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων από τη Μεγάλη Δευτέρα.
Ειδικότερα, τα διόδια πέρασαν 27.000 οχήματα, ενώ, μέχρι στιγμής, η έξοδος των εκδρομέων εξελίσσεται ομαλά. Η κίνηση από και προς το νομό Θεσσαλονίκης μέχρι αυτή την ώρα κρίνεται απολύτως ομαλή ενώ αναμένεται να αυξηθεί μετά το μεσημέρι.
Παράλληλα, εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα τροχαίας κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εξόδους – εισόδους της πόλης, από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Μαΐου.
Σύμφωνα με τo Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας (Μ. Τετάρτη) πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων περισσότερα από 11.000 αυτοκίνητα, ενώ περίπου 8.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό. Στο ρεύμα εισόδου, καταγράφηκαν στα διόδια Μαλγάρων 10.500 οχήματα και 7.385 από τα διόδια της Ανάληψης.
Τα αυξημένα μέτρα τροχαίας εποπτεύονται από ειδικά συνεργεία τροχονομικών ελέγχων που έχουν συγκροτηθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκτός των συνηθισμένων ελέγχων, έλεγχοι θα διενεργούνται και με συμβατικά υπηρεσιακά οχήματα.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.