

Στον ανακριτή παραπέμπεται για να απολογηθεί άνδρας, 21 ετών, που καταγγέλθηκε από τη 18χρονη σύντροφό του για βιασμό στη Θεσσαλονίκη.
Η καταγγελία έγινε, χθες το μεσημέρι, στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού άνδρα, ο οποίος κατάγεται από τη Νότια Αφρική.
Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό, εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή εναντίον συντρόφου, διατάραξη οικιακής ειρήνης. Πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και παραμένει υπό κράτηση.
Όπως κατέθεσε η 18χρονη (ημεδαπή), εκτός από τον καταγγελλόμενο βιασμό, ο κατηγορούμενος προκάλεσε φραστικό επεισόδιο και αρνείτο να εγκαταλείψει, όπως του ζητούσε, το σπίτι της.
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.