

Την τελευταία της πνοή άφησε, ενώ έκανε σε διακοπές στη Θεσπρωτία, μία 43χρονη αστυνομικός. Η αστυνομικός είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή της Πέρδικας.
Ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει αναφέρει το epiruspost.
Από την έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να φωτιστούν από τη νεκροψία που θα γίνει.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.