

Αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα.
Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνεται συνεργός του, Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Πιο αναλυτικά, κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν οκτώ δέματα με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 48 κιλών και 280 γραμμαρίων και 19 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») συνολικού βάρους ενός κιλού και 917 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε επιπλέον, το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, είχε μισθώσει ο κατηγορούμενος από εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων.
Τέλος, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Πέθανε στα 39 του ο γιατρός Αλέξανδρος Τολιόπουλος
Σε ηλικία, μόλις 39 ετών, πέθανε ο γιατρός Αλέξανδρος Τολιόπουλος, σε μια είδηση που.
Πάτρα: Κατήγγειλε βιασμό από τον πρώην φίλο της – Αναζητείται ο άνδρας
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία γυναίκας, ερευνά τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Πατρών., Σύμφωνα με.
Μετρό: Η επέκταση του προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος στην Καλαμαριά- Όλα όσα είπε ο Δήμας
Η πρόοδος των εργασιών για την ολοκλήρωση της επέκτασης του Μετρό στην Καλαμαριά τον.
e-ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ: Πότε θα τεθούν εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Την Κυριακή, 25 Μαΐου από 10:00 π.μ. έως τις 3μμ θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας.