Θερμό επεισόδιο Παναγιωτόπουλου – Φλώρου στο Πεντάγωνο;

Πληροφορίες, οι οποίες έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, για θερμό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το militaire.gr, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ ζήτησε με έντονο τρόπο εξηγήσεις για την υλοποίηση της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τα πλεύσιμα στο Στόλο!

Ο Κ. Φλώρος μόλις ενημερώθηκε για την έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών της καταβολής «πρόσθετης αμοιβής στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που βρίσκονται σε αποστολή», κατέβηκε στο γραφείο του υπουργού και ζήτησε εξηγήσεις.

Ο λόγος είναι ότι ήθελε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ να μη δοθεί μόνο στα πληρώματα του Στόλου αλλά και σε τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα που θα μοιραστούν στο Στόλο είναι ελάχιστα, αν «άνοιγε» ο κύκλος των δικαιούχων τότε θα μοιράζονταν κυριολεκτικά ψίχουλα!

Παρά το γεγονός ότι επισημάνθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ, ότι πρόκειται για υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού εκείνος επέμεινε ότι έπρεπε να ενημερωθεί και ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει το Μαξίμου.

Το επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έγινε «κεκλεισμένων των θυρών». Ήταν αρκετοί παρόντες.

Αυτά συμβαίνουν ημέρες ίσως και ώρες πριν από τις αποφάσεις για τις κρίσεις στην κορυφή της ηγεσίας των Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα