

Τη διαβεβαίωση ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι και πως θα μάθουμε όλη την αλήθεια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα παρείχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος . Όπως υπογράμμισε, αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσουν τόσο άλλα πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται στην υπόθεση, όσο και υπηρεσίες.
Επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».
Πιθανόν να εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα
Αναφερόμενος στο θάνατο της Τζωρτζίνας, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία είναι πανίσχυρες.
«Θα πρέπει να βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο θάνατο» σημείωσε, αφήνοντας υπόνοιες πως, ίσως να εμπλέκονται περισσότερα πρόσωπα στην τραγική υπόθεση.
«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα.»
Προσέθεσε, επίσης, ότι «Πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».
Έρευνα και για τις υπηρεσίες
Διαβεβαίωσε, δε, πως το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.