

Την άποψη ότι οι εμβολιασμοί της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών ήταν υπεραρκετοί για να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες, εξέφρασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι πρέπει άπαντες να πειθαρχήσουν και να κάνουν ό,τι λέει το Εθνικό σχέδιο εμβολιασμού προσθέτοντας ότι το θέμα δεν προσφέρεται για κανενός είδος επικοινωνιακή συζήτηση.
Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τους κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε: «Εγώ κρατώ την εικόνα ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εν τω συνόλω εμβολιάστηκαν από τους πρώτους στέλνοντας το μήνυμα που έπρεπε να στείλουν στον Ελληνικό λαό. Αυτό είναι ένα υπεραρκετό μήνυμα από την πλευρά του πολιτικού κόσμου προς την κοινωνία».
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουμε όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες
Συνεδριάζει αυτήν την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, ενώ στα θέματα που.
Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου – Η εισήγηση του πρωθυπουργού
Συνεδριάζει αυτήν την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, ενώ στα θέματα που.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίκαιρη ερώτηση για το σκάνδαλο Ομάδα Αλήθειας και την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων
“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στην κυβέρνηση, για την παραβίαση του νόμου περί.
Ο Γ. Γεραπετρίτης στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών και στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου, στη 10η Σύνοδο.