

Στην ανάγκη να υπάρξει πολιτικό σχέδιο και πρόταση που θα βγάλει πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ από την εσωστρέφεια αναφέρθηκε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στις εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε μεταξύ άλλων,πως θα πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και πως από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να βγει ένα πολιτικό σχέδιο που θα το υπηρετήσουν όλοι, ώστε να δοθεί και η ενναλακτική πρόταση στην κοινωνία.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.