Θάνος Δημάδης: Δικαιώθηκα και στον Άρειο Πάγο για το “περούκα gate”

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ενημερώνει πως ο ίδιος δικαιώθηκε και στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση “ΠερούκαGate”.

Τον Ιανουάριο του 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο είχε κηρύξει απαράδεκτη την ποινική δίωξη για πλαστογραφία που είχε ασκηθεί σε βάρος των δημοσιογράφων Θάνου Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη.

Η κατηγορία σε βάρος των δύο αφορούσε μήνυση του κ. Χριστοφορίδη, μέλους κυβερνητικής αποστολής στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2016, σύμφωνα με την οποία οι δύο κατηγορούμενοι είχαν χρεώσει ροφήματα που είχαν πιει στο λόμπυ του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η ελληνική αντιπροσωπεία, στο δωμάτιο του μηνυτή, υπογράφοντας με το όνομά του.

Ένα χρόνο μετά, ο Θάνος Δημάδης έκανε γνωστό ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή του Γιώργου Χριστοφορίδη για την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.

“Δεν ήξεραν τι εστί Δημάδης όταν έμπλεκαν μαζί μου”

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του γράφει τα εξής:

Δικαιώθηκα και στον Άρειο Πάγο! Πριν λίγο καιρό, το σύστημα Παππά-ΧΩΝΙ-ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε εναντίον μου στον Άρειο Πάγο. Ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να ανακαλέσει την απόφαση της Δικαιοσύνης η οποία πριν έναν χρόνο είχε κηρύξει παράνομη και απαράδεκτη τη ποινική δίωξη που είχε στηθεί εναντίον μου.

Ηττήθηκαν και στον Άρειο Πάγο!

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή του μετακλητού υπαλλήλου Παππά και αποτυχημένου πολιτευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και κατέρριψε τελεσίδικα και κατηγορηματικά την την παράνομη δίωξη που έστησε η συμμορία με ψευδομάρτυρες, ψεύτικες βεβαιώσεις και πλαστογράφηση της πραγματικότητας. Καταδικάστηκαν ήδη μία φορά από την αστική Δικαιοσύνη, και ηττήθηκαν ξανά και ξανά-αυτή τη φορά με τη βούλα του Αρείου Πάγου.

Όσα ψέματα κι αν επιστράτευσε εναντίον μου η συμμορία των μετακλητών, όσα πληρωμένα δημοσιεύματα στο ντοκουμέντο και την αυγή κι αν έστησαν, όσες εκπομπές κι αν ενορχήστρωσαν στο Κόντρα και την ΕΡΤ της Ακριβοπούλου εναντίον μου, όσους παραδικαστικούς μηχανισμούς παράνομων διώξεων επί ημερών Ρασπούτιν κι αν επιστράτευσαν, απέτυχαν να με λυγίσουν. Δεν ήξεραν τι εστί Δημάδης όταν έμπλεκαν μαζί μου, αλλά τώρα ξέρουν!

Σχετικά Νέα