

Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια εκδρομής με σκάφος άφησε ηλικιωμένος Βρετανός στη νότια Κυνουρία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο 73χροονος αλλοδαπός, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, επιβάτης τουριστικού σκάφους, ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από τους παρευρισκόμενους και ο 73χρονος μεταφέρθηκε με διασωστική λέμβο του σκάφους, που ήταν αγκυροβολημένο στον όρμο του Φωκιανού, στη στεριά.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου (Λιμεναρχείο Ναυπλίου), που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.