

Ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας οδηγήθηκαν πριν από λίγο η μητέρα και ο 28χρονος φίλος της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω, ενώ θα προσαχθεί και ο 32χρονος βασικός ύποπτος, που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του, αφού οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας.
Ασφυκτικός ο θάνατος της 27χρονης
Την ίδια ώρα εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Πολωνής.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν, ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.
Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.
Ποια τα νέα στοιχεία στην υπόθεση
Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο τρία ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.
Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.
Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά, ότι η σορός της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός, ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά της σορού
” Είχαμε περάσει από το σημείο δύο φορές, δεν είδαμε και δεν μυρίσαμε κάτι”
Στην ίδια κατεύθυνση είναι και οι δηλώσεις του Σταμάτη Καμπουράκη, αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.
«Εγώ με τη δική μου ομάδα είχαμε περάσει από το συγκεκριμένο σημείο δύο φορές. Απορίας άξιο όχι μόνο πως δεν είδαμε κάτι αλλά και πως δεν μυρίσαμε κάτι. Η δυσοσμία από την προχωρημένη σήψη της άτυχης Αναστασίας ήταν μεγάλη, οπότε εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα» σημείωσε.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.