

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Το πρώτο συνέβη στην Ημαθία, όταν γύρω στις 8 το βράδυ Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος σε παράλληλο δρόμο της Εγνατίας Οδού, από Κεφαλοχώρι προς Κουλούρα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν, κατόπιν επιχείρησης, νεκρό τον 69χρονο.
Τρεις ώρες αργότερα, κοντά στην Ιερισσό Χαλκιδικής, σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο. Όπως ανακοινώθηκε, Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας εκτός οδοστρώματος σε δέντρο και πινακίδα σήμανσης. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 42χρονου αλλοδαπού οδηγού του.
Τα ακριβή αίτια των δύο δυστυχημάτων ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.