

Υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας και της κοινωνίας τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι το πολύμηνο απαγορευτικό αλλάζει την κοινωνική συμπεριφορά, και σημείωσε ότι «είναι ασφαλέστερο να έχεις κάποιον να δουλεύει με τα μέτρα, παρά να κάθεται και να έχει επαφές χωρίς τα μέτρα».
«Οι δυνάμεις μας είναι πεπερασμένες. Τα διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα. Βγαίνουμε στις αγορές, όπως σήμερα με το τριακονταετές ομόλογο επειδή εγγυάται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα δανεικά κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστραφούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα για σφάλματα προηγούμενων επιστρεπτέων προκαταβολών.
Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι μέλημα του οικονομικού επιτελείου είναι «να μην μας ξεφύγει το χρέος έτσι ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε δημοσιονομική σταθερότητα, για την ανάκαμψη που έρχεται».
«Είμαστε στην τελευταία φάση του lockdown, και οι πολίτες πρέπει να αντλήσουν ένα τελευταίο κομμάτι ατομικής ευθύνης για να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.