

«Πρέπει να ξέρουν όσοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στις αυθαιρεσίες στη Μύκονο ότι θα γκρεμιστούν όλα» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος στον ΣΚΑΪ, Θεόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή καταγγελίες για συνέχιση της αυθαίρετης δόμησης στο νησί.
«Έχουμε δορυφορικές φωτογραφίες και τα εργαλεία να καταγράψουμε ακριβώς ό,τι έχει συμβεί» δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος που ψηφίστηκε πέρυσι δίνει τη δυνατότητα στο κράτος να προχωρά άμεσα σε κατεδαφίσεις.
«Δεν θα φύγουν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος από τη Μύκονο, εάν δεν γκρεμιστούν τα αυθαίρετα, αρχίζοντας από αυτά που χτίστηκαν πιο πρόσφατα» υπογράμμισε ο κ. Σκυλακάκης
Σχετικά Νέα
Ο Σταύρος Καλαφάτης ορκίστηκε υφυπουργός Ανάπτυξης παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κωνσταντίνου Τασούλα
Ορκίστηκε υφυπουργός Ανάπτυξης ο Σταύρος Καλαφάτης, που αναλαμβάνει το σχετικό χαρτοφυλάκιο μετά από απόφαση.
Κυβερνητικές πηγές για Α. Τσίπρα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»
«Ο κ. Τσίπρας φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να υπενθυμίζει τη διαχρονική λαϊκή ρήση.
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»
Τα «πυρά» στον Αλέξη Τσίπρα που εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του.
Στα ύψη η αντιπαράθεση για την προανακριτική – Π. Μαρινάκης: Καθ’ όλα νόμιμη η πρόταση Τριαντόπουλου
Την Παρασκευή 28 Μαρτίου καλείται να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, μετά το.