

Η κατανομή του κλειστού προϋπολογισμού των φαρμάκων, 50 εκατ. ευρώ για το 2022 και 150 εκατ. ευρώ για το 2023, ήταν το αντικείμενο συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας.
Ο υπουργός Υγείας άκουσε τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων στη σύσκεψη και στη συνέχεια ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τους προϋπολογισμούς, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.