

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Ζεφύρι και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ειδικότερα, η Δίωξη Ναρκωτικών στο πλαίσιο των δράσεων της για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και ύστερα από διερεύνηση πληροφοριών, ταυτοποίησε τη δράση 5 ατόμων σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές της Γλυφάδας και του Ζεφυρίου.
Την Παρασκευή (7-4-2023) συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα, ένας 30χρονος, ο οποίος κατείχε, με σκοπό τη διακίνηση, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 75 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 13,7 γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 39.270 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο. Κασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του.
Την ίδια μέρα, συνελήφθησαν στο Ζεφύρι, δύο άντρες, 52 και 36 ετών και μια 48χρονη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, ενώ ταυτοποιήθηκε και ένας 28χρονος για τα ίδια αδικήματα.
Συνελήφθησαν στα σπίτια τους στο Ζεφύρι να κατέχουν με σκοπό τη διακίνηση ποσότητα κοκαΐνης και συγκεκριμένα έπειτα από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:7,5 γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 32.785 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με γεμιστήρα, 56 φυσίγγια και δύο καραμπίνες.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.