

Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ασφαλούς επαναπατρισμού από την Κύπρο περίπου 400 εργαζομένων στα έργα των θυγατρικών της, μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει σε κλείσιμο των εργοταξίων στη χώρα.
Ο επαναπατρισμός γίνεται, για την συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων, με ειδικές πτήσεις που οργάνωσε η ΤΕΡΝΑ Α.Ε, σε συνεργασία με την Aegean. Η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προσωπικά στον Πρόεδρο του Ομίλου Aegean κ. Ευτύχη Βασιλάκη, αλλά και σε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας, για τη συνδρομή τους στον ασφαλή επαναπατρισμό των εργαζομένων μας.
Για τους επαναπατρισθέντες εργαζόμενους ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από την Πολιτεία και τον ΕΟΔΥ διαδικασίες κι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει φροντίσει για την ασφαλή μετάβασή τους στους τόπους κατοικίας τους, εντός κι εκτός Αθηνών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας πό την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει ως κυρίαρχη προτεραιότητά του την υγεία κι ασφάλεια των ανθρώπων του. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εκπονήσει και υλοποιεί, από την αρχή της παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας που είναι σε εξέλιξη, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλούς επαναπατρισμού των στελεχών και των εργαζομένων του ανά τον κόσμο, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και πάντα σε απόλυτη εφαρμογή των αποφάσεων και των οδηγιών των διεθνών και των κατά τόπους εθνικών αρμόδιων αρχών.
Σχετικά Νέα
Χρηματιστήριο: Τραπεζικό ράλι με οδηγούς Eurobank (+6,11%) και Alpha Bank (+5,36%)
Θετική ήταν η επανεκκίνηση των συναλλαγών στη Λεωφόρο Αθηνών μετά την ανάπαυλα των αργιών.
Intralot: Διαψεύδει δημοσίευμα για διασυνοριακή συγχώνευση
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 809/22.04.2025 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά.
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αύξηση οικονομικών μεγεθών και νέες επενδύσεις
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ παρουσίασε αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2024, ο οποίος.
Novo Nordisk: Το χάπι αδυνατίσματος της Eli Lilly ρίχνει 7% τη μετοχή
Πάνω από 7% υποχωρεί η μετοχή της Novo Nordisk εν μέσω ανησυχιών ότι ένα.