

Η Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς, Νο16 στην κατάταξη της WTA, θα είναι η αντίπαλος της Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Όπεν της Γουαδαλαχάρα.
Η φιναλίστ του εφετινού Australian Open νίκησε στα δύο σετ (6-3, 6-4) την Μαγκνταλένα Φρετς (Νο128) και θα συναντήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη φάση των «16» του τουρνουά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Κόλινς έχει τον ίδιο στόχο με την Σάκκαρη, δηλαδή να συλλέξει όσους περισσότερους πόντους μπορέσει για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας.
Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 14η θέση της διεκδίκησης μιας θέσης για τους τελικούς, οπότε η ηττημένη από αυτό το ζεύγος θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα μείνει εκτός.
Αναφορικά με τις μεταξύ τους συναντήσεις, οι δύο αθλήτριες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, το 2018 στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ Όπεν. Νικήτρια του αγώνα είχε αναδειχθεί η Σάκκαρη, που προκρίθηκε τότε στον πρώτο WTA τελικό της καριέρας της.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.