

Όπως αναφέρει το larissanet.gr ο κ. Λακαφώσης υπογράμμισε πως «θα έπρεπε να έχουμε βρεθεί νωρίτερα εδώ», ενώ πρόσθεσε πως σήμερα έγινε η καλύτερη δυνατή δουλειά ώστε να εξαχθούν τα συμπεράσματα.
Εξηγώντας τη διαδικασία ο πραγματογνώμονας τόνισε ότι τη δειγματοληψία πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία Λάρισας, ενώ οι αναλύσεις θα γίνουν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, γεγονός που καταδεικνύει πως τα αποτελέσματα θα έχουν επίσημη πιστοποίηση.
Στη συνέχεια τόνισε πως σε λίγο καιρό θα έχουν εξαχθεί τα αποτελέσματα από τα οποία θα προκύψει αν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.
Σε άλλο σημείο ο κ. Λακαφώσης επισήμανε πως «με έναν χρόνο καθυστέρηση είναι λιγότερα αυτά, τα οποία θα μπορούσαμε να βρούμε», τονίζοντας πως είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η τρέχουσα διαδικασία.
Ο πραγματογνώμονας αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση των χωμάτων από το σημείο της τραγωδίας επισημαίνοντας πως δεν είναι γνωστό ποιος έδωσε την οδηγία για αυτήν την ενέργεια.
Κλείνοντας έδωσε τεχνικές λεπτομέρειες για τη δειγματοληψία.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.