Τέμπη: Ο επιθεωρητής Λάρισας έστελνε μηνύματα σε εργαζομένους του ΟΣΕ για στήριξη

Την υπερασπιστική του γραμμή φέρεται πως προετοιμάζει πλέον ο επιθεωρητής του ΟΣΕ Λάρισας, καθώς πλέον κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα με τον 59χρονο σταθμάρχη που βρίσκεται προφυλακισμένος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε καταγγελία που έγινε στην εκπομπή Tlive του Alpha ο επιθεωρητής κι ενώ αναμένει την κλήση του σε απολογία ως κατηγορούμενος πλέον φέρεται να έχει προσπαθήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων να προσεγγίσει εργαζόμενους του σταθμού της Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Συγκεκριμένα σε μήνυμα που παρουσίασε η εκπομπή και εστάλη σε εργαζόμενο αναφέρεται πως: «Ευχαριστώ για την στήριξη, μίλα με… Θα χρειαστώ μάρτυρες στην κατάθεσή μου», γράφει ο επιθεωρητής στο μήνυμά του χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε απολογία.

Εργαζόμενος του ΟΣΕ μιλώντας στην εκπομπή Tlive τόνισε ότι δεν ξέρει τον λόγο που έλαβε αυτό το μήνυμα, καθώς η βάρδια του ήταν μέχρι τις οκτώ το βράδυ, άρα είχε φύγει αρκετά πριν τη φονική σύγκρουση. Οπότε δεν έχει κάτι όπως λέει να προσφέρει κάτι με την κατάθεσή του.

Μάλιστα ο υπάλληλος δεν έκρυψε ότι έχει πανικοβληθεί καθώς φοβάται μήπως συμβεί κάτι και χάσει τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα