

Την υποστήριξη της κατηγορίας έξι θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, όπως έκανε γνωστό το δικηγορικό του γραφείο.
Το γραφείο του κ. Κούγια αναφέρει ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του ήδη κατηγορούμενου σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λάρισας αλλά και εις βάρος «όλων όσων κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως διαπιστωθεί ότι έχουν ποινικές ευθύνες, «τόσο για τους θανάτους όσο και για όλες τις σωματικές βλάβες, αλλά και την ηθική βλάβη μη τραυματισμένων επιβατών που επέζησαν και δεν τραυματιστήκαν».
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:
«Οι συγγενείς άλλων 6 θυμάτων, 4 θανόντων και 2 θήλεων αδελφών από την Κρήτη με σοβαρότατα εγκαύματα, επέλεξαν τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια για την υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του ήδη κατηγορουμένου σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, αλλά και εις βάρος όλων όσων κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως διαπιστωθεί ότι έχουν ποινικές ευθύνες, τόσο για τους θανάτους όσο και για όλες τις σωματικές βλάβες, αλλά και την ηθική βλάβη μη τραυματισμένων επιβατών που επέζησαν και δεν τραυματιστήκαν.
Όπως είναι γνωστό, ο ήδη κατηγορούμενος σταθμάρχης θα απολογηθεί το Σάββατο 4/3/2023 και αμέσως μετά ο κος Κούγιας θα εμφανιστεί είτε αυτοπροσώπως , είτε συνοδευόμενος από τους συγγενείς των θυμάτων, ώστε να δηλώσει και τυπικά την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, και υπέρ των τραυματισμένων που επεβίωσαν.
Την ίδια ημέρα θα λάβει και αντίγραφα της ήδη σχηματισθείσης δικογραφίας, συμπεριλαμβανόμενης και της απολογίας του κατηγορουμένου, ώστε ακολούθως να επιλέξει τις επόμενες διαδικαστικές πράξεις και τα πρόσωπα, εναντίον των οποίων θα στραφούν οι εντολείς του, τόσο σε ποινικό, όσο και σε αστικό επίπεδο».
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.