Νέα συλλαλητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη

Μαζική είναι για ακόμα μια μέρα η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα υπόλοιπα σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα. Οι πολίτες φωνάζουν συνθήματα για τους αδικοχαμένους ανθρώπους των Τεμπών και ζητούν δικαίωση.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς την Βουλή.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό λόγω των συγκεντρώσεων
Κλειστοί είναι από τις 10:30 πμ οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» λόγω των νέων συλλαλητηρίων. Οι σταθμοί θα κλείσουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Την ίδια ώρα, με εντολή της ΕΛΑΣ στις 12:00 το μεσημέρι έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι».

Υπενθυμίζεται πως στις 12:00 το μεσημέρι, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ διοργανώνουν νέα συλλαλητήρια με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες για την σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς που βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα