Τέμπη: «Ήμασταν 12 ώρες στον δρόμο» – Οι εξηγήσεις του μηχανοδηγού για τον διάλογο με τα σουβλάκια

Σάλο έχουν προκαλέσει οι διάλογοι που ήρθαν στο φως λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη μεταξύ μηχανοδηγού και σταθμάρχη στη Λάρισα που μιλούσαν για σουβλάκια.

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του επίμαχου διαλόγου μίλησε αποκλειστικά στο T-live εξηγώντας ότι εκείνη την ημέρα δούλευε συνεχόμενα για 12 ώρες, έμεινε στη Λάρισα και χρησιμοποίησε το προσωπικό του τηλέφωνο για να ζητήσει την εν λόγω πληροφορία για το σουβλατζίδικο από τον σταθμάρχη.

«Ήμασταν 12 ώρες στον δρόμο και ψάχναμε να βρούμε ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι. Είναι μεμπτό αυτό; Τρεις ώρες πριν γίνει το ο,τιδήποτε. Δεν ήταν κανένα υπηρεσιακό τηλέφωνο, ήταν το προσωπικό μου τηλέφωνο το οποίο πήρα τηλέφωνο εγώ στον σταθμό και ζήτησα από τον σταθμάρχη, γιατί είναι ντόπιος ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι γιατί ήμασταν από τις 10 το πρωί στο πόδι. Δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε… «Ήθελα να φάω κάτι γιατί ήμουν 12 ώρες στο πόδι. Εργαζόμουν. Εσείς όταν κάνετε διάλειμμα δεν ζητάτε, δεν ψάχνετε να δείτε τι θα φάτε. Εγώ τελείωσα στις 23.45 όταν έφτασα Θεσσαλονίκη. Ήμουν από τις 10 το πρωί, καταλάβατε τι έγινε;».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα