

Δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα βαρδιών του Μαρτίου στο σταθμαρχείο Λάρισας ο 59χρονος σταθμάρχης που προφυλακίστηκε για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Σκάι, το πρόγραμμα με τις βάρδιες του Μαρτίου βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου -τρεις ημέρες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα- και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας. Το όνομά του δεν ήταν στο πρόγραμμα, ενδεχομένως επειδή οι συνάδελφοί του δεν τον εμπιστεύονταν.
Ο σταθμάρχης είχε αναλάβει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπου θα έπρεπε να εξυπηρετεί πολύ λιγότερα τρένα, όπως αυτό των Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας.
Κι ενώ για τον Μάρτιο, το έγγραφο μαρτυρά την έλλειψη εμπιστοσύνης των συναδέλφων του, τη μοιραία νύχτα έκανε βάρδια λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας πιθανόν για να πάρουν κάποιοι ρεπό.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 59χρονος είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας τον Φεβρουάριο.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.