Τέλος οι λατινικοί αριθμοί από το iPhone; Πώς θα ονομάζονται τα νέα smartphones

Μπορεί να μην έχει μείνει πολύς καιρός μέχρι την παρουσίαση του νέου iPhone, ωστόσο, η Apple φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ονομασία του.

Το νέο iPhone θα μοιάζει αρκετά με τα περυσινά, κάτι που προκαλεί απογοήτευση σε πολλούς από τους φανατικούς της Apple, που έχουν στην κατοχή το Χ ή το XS. Ωστόσο, όπως κάθε νέο μοντέλο της εταιρείας έτσι και αυτό θα είναι πιο αναβαθμισμένο, έχοντας περισσότερα χαρακτηριστικά. Ενα από αυτά αναμένεται να είναι η οθόνη από άκρη σε άκρη και μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαρροές, το νέο iPhone αναμένεται να είναι εξοπλισμένο για πρώτη φορά από τρεις κάμερες. Η εταιρεία φαίνεται ότι θα προσθέσει έναν τρίτο -υπέρ-ευρυγωνικό φακό. Αυτό σημαίνει πως οι φωτογραφίες με το smartphones θα είναι από άλλο επίπεδο.

Η ονομασία του νέου iPhone

Οπως αναφέρει ο Independent, η Apple θα μπορούσε να «κολλήσει» στους λατινικούς αριθμούς και να ονομάσει το νέο smartphone iPhone XI, για παράδειγμα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα το κάνει. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το smartphone θα ονομαστεί iPhone 11, ενώ οι δύο πιο ακριβές εκδόσεις iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Σχετικά Νέα