Τέλος ο επικεφαλής της Twitter Γαλλίας – Έρχεται κύμα απολύσεων

Η επικεφαλής της Twitter στη Γαλλία ανακοίνωσε μέσω ενός tweet την αποχώρησή του από την εταιρεία την Κυριακή, προαναγγέλλοντας κύκλο απολύσεων, ακόμη και εντός της Δευτέρας.

Ο Damien Viel, ο οποίος επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Bloomberg την αποχώρησή του, ηγείται της εταιρείας στη χώρα εδώ και επτά χρόνια. Μέρος των εργαζομένων στο γραφείο του Παρισιού, στο οποίο απασχολούνταν λιγότεροι από 50 εργαζόμενοι προ της εξαγοράς της Twitter από τον Elon Musk, εργάζονται στο διαφημιστικό τμήμα.

Ο Musk, ο οποίος έχει ήδη απολύσει το 50% των εργαζόμενων της εταιρείας, καθώς και μεγάλο μέρος της διοικητικής της ομάδας, εξετάζει και νέες απολύσεις ακόμη και εντός της ημέρας. Πιθανότατα θα αφορούν τα τμήματα πωλήσεων και συνεργειών της εταιρείας, όπως δήλωσαν στο Bloomberg πηγές με γνώση της κατάστασης.

“Τέλος. Υπερηφάνεια, τιμή και αποστολή εξετελέσθη”, έγραψε ο Viel στο tweet του, μεταξύ άλλων.

Ο Viel αρνήθηκε να σχολιάσει λεπτομέρειες για την αποχώρησή του ή το πόσοι εργαζόμενοι παραμένουν στο γραφείο της εταιρείας στη γαλλική πρωτεύουσα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο οίκος μόδας Balenciaga έγινε ο τελευταίος μιας σειράς εταιρειών που έχουν εγκαταλείψει το Twitter, διαγράφοντας τον λογαριασμό της αφότου ο Musk εξαγόρασε την πλατφόρμα και άλλαξε τους κανόνες σχετικά με το περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα