Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» – Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού

Στην ταυτοποίηση του «δράκου των Εξαρχείων» προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές μετά τις καταγγελίες δυο νεαρών γυναικών και μιας 13χρονης ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών.

Πλέον, θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψή του. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για απόπειρα βιασμού και είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές.

Το χρονικό των καταγγελιών και οι αυτόπτες μάρτυρες

Σην πρώτη περίπτωση, μια 13χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, ότι στις 18 Νοεμβρίου στις 14.05 μετά το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της. Όμως, όπως κατέθεσε η ανήλικη, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

«Δεν είχε χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει και απλά ήταν πολύ ταραγμένη και προσπαθήσαμε να την συνεφέρουμε» αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, μια 29χρονη, κατήγγειλε, επίσης, στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση βίας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

«Ακούσαμε κάτι φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε κάποιον που ήταν πάνω σε μία κοπελίτσα μικρή. Αυθόρμητα μου βγήκε μία φωνή, έβαλα τις φωνές και αυτός φοβήθηκε» περιγράφει ένας μάρτυρας.

Δέκα λεπτά αργότερα στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, αυτή την φορά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό. Μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

«Ήταν ανοιχτόχρωμος, μέτριου αναστήματος με κοντό μαλλί» είπε για τον δράστη ο μάρτυρας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα