

Στην ταυτοποίηση και του τέταρτου δράστη του φρικτού βιασμού της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για σεσημασμένο 23χρνο Αφγανό, ο οποίος το απόγευμα της 22ας Ιουνίου είχε προσεγγίσει τη νεαρή γυναίκα έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Ομόνοια και αφού την παρέσυρε σε ένα στενό τη βίασε.
Ακολούθως η νεαρή αναζήτησε τη βοήθεια τριών Πακιστανών που περνούσαν από το σημείο οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν.
Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά. Η 25χρονη βρήκε το κουράγιο να απευθυνθεί στην Αστυνομία με τη βοήθεια των περιοίκων και λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν οι 3 και τελικώς προφυλακίστηκαν οι δύο. Ο Αφγανός είναι γνωστός στα στέκια της Ομόνοιας αφού πέραν του ποινικού του παρελθόντος έχει μεγάλες αντιπαλότητες με ομοεθνείς του.
Σχετικά Νέα
Έρχεται νέο υπόγειο πάρκινγκ 360 θέσεων στην Αθήνα -Σε ποιον σταθμό του Μετρό θα βρίσκεται
Εντός του 2028 αναμένεται να είναι έτοιμος ο χώρος στάθμευσης που θα λύσει ένα.
Λάρισα: Προφυλακιστέος και ο 50χρονος για την κακοποίηση των παιδιών – Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας τους
Προφυλακίστηκε χτες, Παρασκευή και ο 50χρονος από τη Λάρισα που κατηγορείται για την κακοποίηση.
Αυτοκίνητο έπεσε σε ποδηλάτες στη Λ. Ποσειδώνος – Tέσσερις ελαφρά τραυματίες
Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε.