

Με προβλήματα στις συγκοινωνίες ξεκίνησε η Δευτέρα στη Γερμανία λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων με κύριο αίτημα τους υψηλότερους μισθούς, εν μέσω υψηλού πληθωρισμού και κρίσης κόστους ζωής.
Η απεργία στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και επηρεάζει επίσης ορισμένα λιμάνια, με τα συνδικάτα μεταφορών και σιδηροδρόμων Verdi και EVG να αναμένουν σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές.
Η Verdi ζητάει αύξηση 10,5% για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Τα μεγάλα αεροδρόμια, σε πόλεις όπως η Φρανκφούρτη και το Μόναχο, δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα. Τα υπεραστικά, περιφερειακά και τοπικά τρένα που εκμεταλλεύονται η Deutsche Bahn και άλλοι σιδηρόδρομοι θα σταματήσουν επίσης, ανέφερε η EVG.
Η Verdi Hamburg δήλωσε το Σάββατο ότι έχει συνάψει συμφωνίες με τις εταιρείες που επηρεάζονται από την απεργία προκειμένου να εγγυηθεί την ασφαλή διέλευση σε περίπτωση ατυχήματος, έκτακτης προσγείωσης ή μεταφοράς ιατρών και ασθενών.
Οι ταξιδιώτες πήραν ήδη μια γεύση του χάους χθες, όταν η Deutsche Lufthansa αναγκάστηκε να ακυρώσει ορισμένες πτήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Σχετικά Νέα
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας αναμένεται την Τρίτη στο Πεκίνο
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, στην Κίνα, ανακοίνωσε.