

Πριν από λίγο, το βράδυ της Τρίτης (07/11), φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 13 μέτρων, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Ένα από τα ψηλότερα, που έχουν τοποθετηθεί ποτέ στην κεντρική πλατεία και είναι και το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωταγωγείται φέτος στην Ελλάδα.
Συνολικά 30.000 λαμπιόνια έχουν τοποθετηθεί στο χριστουγεννιάτικο έλατο και ένας εντυπωσιακός στολισμός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Ταξιάρχη για να τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής ορχήστρας Πολυγύρου και κάπως έτσι δόθηκε το σήμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Η σημερινή ημέρα έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς προηγείται της 8ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού του πολιούχου του χωριού, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαΐου
Σήμερα Πέμπτη, 15 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Οσίου Αχιλλίου, Οσίου Παχωμίου του Μεγάλου, Οσίας Καλής. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (15/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σαντορίνη: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πολιτικής προστασίας – Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ
Σε εφαρμογή τέθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει σειρά έκτακτων μέτρων πολιτικής.
Αναζητείται ο άνδρας που πήρε το βρέφος από τη γιαγιά στην Ομόνοια – Τι έδειξαν οι κάμερες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στην οδό Αιόλου και από.