

Όπως έκανε γνωστό το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 10 Ιουνίου 2025, στάση εργασίας το χρονικό διάστημα 15.00 – 00.00. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Συγκέντρωση στις 17.00 στην συμβολή Σπύρου Πάτση και Λεωφόρου Αθηνών με τα οχήματά μας.
Συνάδελφοι, ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα και αφήνει τα ταξί εκτός λεωφορειολωρίδων. Ο Υπουργός Μεταφορών εμπαίζει για άλλη μια φορά τον κλάδο μας με την διάταξη των 30 δευτερολέπτων (ο χρόνος που επιτρέπεται στο ταξί να αποβιβάσει ή να επιβιβάσει εντός ζώνης ελεύθερης κυκλοφορίας). Ο υπουργός των κλειστών θυρών δείχνει ασέβεια όχι μόνο στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές αλλά κυρίως στους επιβάτες που χρησιμοποιούν ταξί.
Το ΣΑΤΑ δεν παρατάει καμία μάχη. Απέναντι σε ένα στημένο παιχνίδι, απέναντι στην αλαζονεία του κ. Κυρανάκη και τον αντιπερισπασμό (διάλογος χωρίς όρια και ουσία) της Ομοσπονδίας αντιπαρατάσσει το δίκιο και την αξιοπρέπεια. Την δική μας και των ανθρώπων που μεταφέρουμε.
Αγωνιζόμαστε και γι’ αυτούς.
Η αυριανή διαμαρτυρία έχει στόχο αφενός μεν να αφυπνίσει το επιβατικό κοινό, αφετέρου να καταδείξει στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό την αδικαιολόγητη εχθρική στάση του υπουργού Μεταφορών για τον κλάδο μας.
Αύριο πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Κάθε μάχη είναι και ένας σπόρος για τη νίκη».
Σχετικά Νέα
Διδυμότειχο: Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ασημενίου
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, στις 11, σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ασημενίου, στο.
Ηράκλειο: Αποκλειστική ξυλοκοπούσε 88χρονη – Την κατέγραψε κάμερα και συνελήφθη
Μια 88χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο έζησε την κόλαση στα χέρια μιας 57χρονης από.
Πώς δρούσαν οι δύο εγκληματικές ομάδες που έκαναν επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα – Ακόμα 11 άτομα στη δικογραφία
Νέες πληροφορίες για τη δράση δύο εγκληματικών οργανώσεων, που εξαρθρώθηκε από την Αντιμετώπιση του Οργανωμένου εγκλήματος.
Live – H κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται το πρωί της Τετάρτης στην Λ. Ποσειδώνος μέχρι την Συγγρού και.