Τάιλερ για ΣΥΡΙΖΑ: «Να βρουν τι φταίει που έχασε – Ο Στέφανος επόμενος πρωθυπουργός»

Σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Τάιλερ μίλησε για την γνωριμία τους στη Νέα Υόρκη τονίζοντας πως αν ένας άνθρωπος είναι ο κατάλληλος, τότε μπορείς να είσαι για πάντα μαζί του.

Εξήγησε ότι σπούδασε στις ΗΠΑ ψυχολογία και νοσηλευτική, ενώ εργάστηκε για επτά χρόνια ως νοσηλευτής και είναι κάτοχος διδακτορικού ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής», μάλιστα με το πτυχίο αυτό μπορεί να εργάζεται και ως γιατρός στις ΗΠΑ.

«Ο Στέφανος μαγειρεύει πολύ καλά παϊδάκια»
Όπως είπε, γνώριζε με τον Στέφανο ότι οι ζωές τους θα αλλάξουν όταν πήραν την απόφαση να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή πλέον όλοι τους αναγνωρίζουν, θα ήθελαν κάποιες πτυχές της ζωής τους, να τις κρατήσουν ιδιωτικές. «Δεν είναι εύκολο να έχουμε μια κάμερα να ακολουθεί σε κάθε βήμα», είπε.

«Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα, δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος, όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό», είπε.

Μάλιστα είπε πως λατρεύει την Ελλάδα και δεν νοσταλγεί τις ΗΠΑ και ότι «είμαστε πολύ της οικογένειας», ενώ μιλώντας για τη ζωή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, ωστόσο μαγειρεύει πολύ καλά παϊδάκια, και πρόσθεσε ότι έχουν κοινή αντίληψη σε πολλά πράγματα και ότι η σχέση τους βασίζεται στην ισότητα.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τόσες εκλογές, να ψάξουν να βρουν τι φταίει»
Ο Τάιλερ Μακμπέθ σημείωσε ότι δεν νιώθει διάκριση, επειδή είναι γκέι, μάλιστα ακούει συχνά να λένε: «δεν έχουμε πρόβλημα που είστε γκέι, αλλά δεν μπορούσε (ο Κασσελάκης) να βρει έναν Έλληνα;».

«Δεν μπορώ να μιλήσω ελληνικά, αλλά το δουλεύω» είπε, και πρόσθεσε πως δεν του άρεσε το σχόλιο ότι δεν είναι Έλληνας, αλλά αισθάνεται ευπρόσδεκτος εδώ. «Οι άνθρωποι μας βλέπουν να είμαστε αυθεντικοί, γενικά η κοινωνία είναι πολύ ανοιχτή. Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους» πρόσθεσε, ενώ είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχασε τόσες εκλογές και ότι πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει. «Θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός ο Στέφανος. Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι», πρόσθεσε.

Ο ίδιος είπε ότι «δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη. Έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με ηθικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θ’ αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό».

Επίσης ο σύντροφος του κ. Κασσελάκη υπογράμμισε πως δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά η ιατρική, και ότι με τις εμπειρίες σε ΗΠΑ και Ελλάδα, σκοπεύει να βοηθήσει στην αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών νοσηλευτικής στην Ελλάδα. «Υπάρχουν κενά και δεν υπάρχει η αυτονομία που υπάρχει στις ΗΠΑ. Θα ασχοληθώ και με την ίδρυση νοσηλευτικού κέντρου» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα