Τα περαστικά στον Νίκο Φίλη από τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς -Μετά την επέμβαση

Ευχές για περαστικά έστειλε στον Νίκο Φίλη η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

Ο κ. Φίλης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Γ’ Χειρουργική Κλινική του «Γ. Γεννηματάς» και οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από τη μετεγχειρητική πορεία του πρώην υπουργού Παιδείας. Ο κ. Φίλης δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες. «Νίκο Φίλη, η ΟΙΕΛΕ και ο κλάδος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σου εύχονται περαστικά, ώστε σύντομα να επανέλθεις δυνατός και υγιής στα καθήκοντά σου», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο Facebook οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

Οι ευχές της ΟΙΕΛΕ στον Φίλη
«Συγκίνηση προκάλεσε στον κλάδο μας η είδηση της δύσκολης μάχης που έδωσε ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιας μάχης που επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει», αναφέρει η ανάρτηση της ΟΙΕΛΕ.

«Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν τη σημαντική συνεισφορά του Ν. Φίλη στο χώρο της εκπαίδευσης, στην επαναφορά της εποπτείας των ιδιωτικών σχολείων στο Υπουργείο Παιδείας, στον εξορθολογισμό των εργασιακών τους σχέσεων βάσει του ευρωπαϊκού δικαίου και την παρέμβασή του στο χώρο των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Δεν ξεχνούν τη δήλωσή του στην πρώτη συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ ότι το κράτος δεν θα πρέπει να είναι ουδέτερος παρατηρητής στις κοινωνικές διεργασίες, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων, των αδύναμων, των μη προνομιούχων.

Νίκο Φίλη, η ΟΙΕΛΕ και ο κλάδος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σου εύχονται περαστικά, ώστε σύντομα να επανέλθεις δυνατός και υγιής στα καθήκοντά σου», καταλήγει η ανάρτηση στο Facebook.

 

Σχετικά Νέα