

Τα παιδικά χωριά SOS Βάρης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Πατούλης.
«Προτεραιότητά μας, η έμπρακτη στήριξη και η δημιουργική επανεκκίνηση δομών που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, όπως τα παιδικά χωριά SOS», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης από τη δομή της Βάρης την οποία επισκέφθηκε και παρέδωσε στη Διοίκηση το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση για το έργο που επιτελεί.
Ο Γιώργος Πατούλης συνομίλησε με παιδιά και εθελοντές
Ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ τους οποίους ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS καθηγητής Κ. Συρίγος, και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν, για τις δράσεις της δομής όπου φιλοξενούνται 74 παιδιά αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν.
Ο περιφερειάρχης συνομίλησε με παιδιά αλλά και με τις μητέρες SOS, τις οποίες συνεχάρη για το έργο τους, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει, και δεσμεύτηκε ότι ως Περιφέρεια αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα έχει ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία.
«Ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας είναι ψηλά στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο κατόπιν διαβούλευσης, θα δρομολογήσουμε μία ουσιαστική επανεκκίνηση επανεκκίνηση όλων των κοινωνικών δομών αυτού του τύπου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.