

Ενώπιον εκπλήξεων βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την πολυτελή βίλα του «γιατρού-μαϊμού», με πισίνες και γήπεδο του τένις, ο οποίος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του.
Όπως αναφέρει το Skai.gr, η σοφίτα έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, του οποίου τα στοιχεία αναμένεται να δώσει η αστυνομία στη δημοσιότητα την ερχόμενη Δευτέρα.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.
Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Σχετικά Νέα
Καστελόριζο: Νεκρός 56χρονος οδηγός «γουρούνας»
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου (19/04) στο Καστελόριζο, όπου ένας 56χρονος.
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.