

«Τα μάτια μας στο δρόμο». Νέο ευρηματικό βίντεο για την οδική ασφάλεια έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, στη σκιά τραγικών τροχαίων δυστυχημάτων, στην οποία στην πλειονότητά τους εμπλέκονται νέοι. «Ο δρόμος έχει εκπλήξεις… Μην κοιτάς αλλού» δηλώνει χαρακτηριστικά η αστυνομικός.
Η Ελλάδα, σύμφωνα µε τα στοιχεία της Κομισιόν, βρίσκεται στην 6η θέση σε θανάτους από τροχαία, όπως και σοβαρούς τραυματισμούς, µε 60 νεκρούς ανά ένα εκατομμύριο πολίτες. Η Ελλάδα κατέχει επίσης ένα από τα υψηλότερα ποσοστά νεκρών σε τροχαία δυστυχήματα που συµβαίνουν σε κατοικηµένες περιοχές, φτάνοντας στο 50%, ενώ ο ευρωπαϊκός µέσος όρος είναι 38%.
Σχετικά Νέα
Η κορύφωση του Θείου Δράματος: Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και οι ετοιμασίες για τους Επιταφίους
Μεγάλη Παρασκευή. Ημέρα απόλυτου πένθους για την Χριστιανοσύνη. Ο θρήνος της Παναγίας, της μητέρας που.
Απαγορεύθηκε ο απόπλους του επιβατηγού Superstar, λόγω μηχανικής βλάβης
Την κατανόηση του επιβατικού κοινού ζητεί, με σημερινή της ανακοίνωση, η εταιρεία Seajets αναφορικά.
Νέα Μανωλάδα: Κρατούσαν σε ένα δωμάτιο οκτώ άτομα για να δουλέψουν ως εργάτες γης
Στην απελευθέρωση οκτώ αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων, προχώρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν ανήλικοι που εμπορευόταν παράνομα κροτίδες μέσω social media
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της.