«Τα έκανα. Έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό» λέει ο άνδρας που ασελγούσε στα ανήλικα ανίψια του

Απόσπασμα της δικογραφίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση του πενήντα ενός ετών άντρα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ασελγούσε για χρόνια στα ανήλικα ανίψια του, αλλά υποστηρίζει ότι «έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό».

Τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία και στην απολογία του προκαλούν σοκ: «Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό.
«Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι » απολογήθηκε ο άντρας ο οποίος περιέγραψε τις ακατανόμαστες πράξεις του.

Η κατάθεση του δεκαοχτώ ετών, σήμερα, νεαρού, που κατήγγειλε αρχικά τα εγκλήματα, φαίνεται να δικαιώνει την δικογραφία που περιλαμβάνει «γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας»:

Ο18χρονος μεταξύ άλλων στην καταγγελία του αναφέρει:

«Έκλεισα τα 18 μου χρόνια πριν από ένα μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και για αυτό το καταγγελω.

Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του.

Για τρία ολόκληρα χρόνια, από όταν πήγαινα Α Δημοτικού έως και Γ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργαζόντουσαν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαβ/κο, με πηγαίναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος για να με προσέχουν.

Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σεξουαλικά […]

Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ […]

Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. […]

Στη Γ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον μπαμπά μου ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του, ή τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι στη μπανιέρα.

Ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε.

Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου».

Οι γονείς των τριών παιδιών, που καταγγέλουν όσα υπέστησαν από τον συγγενή τους, υποστηρίζουν ότι παραπλανήθηκαν:

«Προσπαθήσαμε να λύσουμε το θέμα όταν τα παιδιά θα ένιωθαν έτοιμα να καταθέσουν. Απομακρύναμε άμεσα τα παιδιά από τον θείο. Συμβουλευτήκαμε τον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε. Εκείνος μας παραπλάνησε, λέγοντας ότι οι συνέπειες αυτές ήταν παροδικές από τα χάπια που δεν έπαιρνε και με φαρμακευτική αγωγή θα έστρωναν όλα. Πρώτο μας μέλημα ήταν η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών. Γι αυτό και όταν τα παιδιά αισθάνθηκαν έτοιμα το κατήγγειλαν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα