

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην κατάληψη στο Δημαρχείο του Βύρωνα από ομάδα αντιεξουσιαστών, ενώ είχε προγραμματιστεί κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «βαριά ευθύνη» και «για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά» του δημάρχου, σε ανακοίνωση της.
«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του», ανέφερε η ανάρτηση του Υπουργού.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει:
«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου. Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου».
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.