

Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δις ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση του κ. Θεοδωρικάκου:
«Η αντιδημοκρατική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να στοχοποιεί και να καταγγέλλει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη γιατί εξέφρασε τις απόψεις του.
Δηλαδή, το αυτονόητο δικαίωμα όχι μόνο ενός πολιτικού, αλλά και κάθε πολίτη σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα.
Προφανώς, για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δις ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.
Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία
Η παραγωγική ανασυγκρότηση «είναι απόλυτη αναγκαιότητα για την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους.