

Με την φράση «Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται από όλους», διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερθείς στο περιστατικό κατά το οποίο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να απείλησε αστυνομικούς που εκτελούσαν το έργο τους, με μεταθέσεις.
Συγκεκριμένα σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Λιμπινάκη Γεώργιο, μετά τις αναφορές για παρέμβαση στο θέμα της επιβολής σχετικού προστίμου και αφαίρεσης πινακίδων στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, στην περιοχή Κοίλιαρη, επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ .
Όπως αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο «σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διεμήνυσε πως «ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε όσον αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν στον εν λόγω βουλευτή, για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας».
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης για το πόρισμα Καρώνη του ΕΜΠ για Τέμπη: Αποδεικνύεται ότι τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Τον τελικό λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη
Αποδεικνύεται ότι τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, είπε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς κατά τη.
Μ. Συρεγγέλα: Τελικά είδαμε πως δεν υπήρξε συγκάλυψη, αλλά εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών
“Στους γονείς των μηχανοδηγών, που όχι μόνο έχασαν τα παιδιά τους, αλλά άκουγαν και.
Σ. Βολουδάκη: Τέλος Μαΐου το ν/σ για την παράνομη μετανάστευση
Για το νομοσχέδιο που θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαΐου στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά.
Γ. Φλωρίδης: Η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της – Με το πόρισμα του ΕΜΠ ενταφιάστηκε η συνωμοσιολογία
Mε ενστάσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση αργά το βράδυ σημαντικών υπουργικών.