Τ. Γαϊτάνης σε ΣΥΡΙΖΑ: Χιλιάδες παιδιά που έφυγαν βλέπουν στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν

«Την περίοδο της κρίσης, χιλιάδες νέοι αναζήτησαν εργασία στο εξωτερικό. Την περίοδο της αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του κινδύνου εξόδου από το ευρώ λόγω της «περήφανης διαπραγμάτευσης» Τσίπρα- Βαρουφάκη, το κύμα αυτό έγινε πολύ ισχυρότερο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Ο κ. Γαϊτάνης στη συνέχεια ανέφερε, ότι από το 2019 και μετά, η πολιτική της χώρας άλλαξε. «Οι μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν το έδαφος για εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δημιούργησαν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Από είχε αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουν ξανά στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν για να επιστρέψουν. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες, που βλέπουν νέους να γυρίζουν στην πατρίδα τους», υπογράμμισε και τόνισε: «Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει καθόλου αυτή η αλήθεια. Εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία. Τους αφήνουμε μόνους τους στον θλιβερό δρόμο που έχουν πάρει».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του άσκησε σφοδρότατη κριτική εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στα Ιωάννινα, για την αντιστροφή του brain gain, όπου ένας νέος επέστρεψε από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να εργαστεί σε βιομηχανία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα