

Για «Αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Βουλή, στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο ίδιος για την πορεία της πανδημίας στην χώρα.
«Ο κ. Τσίπρας σήμερα στη Βουλή έδειξε ότι ούτε το θέμα της πανδημίας γνωρίζει, αλλά δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται ούτε το ρόλο του ως αρχηγού της αντιπολίτευσης και συνεπώς αδυνατεί να είναι χρήσιμος. Αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.