Συζυγοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Aποφυλακίζεται ο δράστης – «Ντροπή, έχει ειδική μεταχείριση» λέει ο δικηγόρος της

Αποφυλακίζεται ο Κώστας Λεμενιτάκης που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του Έφης Τσιχλάκη. Η 47χρονη τον Μάρτιο του 2016 είχε βρεθεί νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στα Χανιά.

«Αν υπάρχει Δικαιοσύνη στη Ελλάδα, σήμερα θα νιώθει έρμαιο των συμφερόντων» υπογραμμίζει ο δικηγόρος και ξάδελφος της 47χρονης, Εμμανουήλ Αθανασίου για την γυναικοκτονία που είχε συγκλονίσει.

Την είδηση της αποφυλάκισης του συζυγοκτόνου, στον οποίο υπενθυμίζεται ότι είχε επιβληθεί ποινή «χάδι» 8 ετών, για το φρικτό έγκλημα, έκανε γνωστή ο ξάδελφος της δολοφονημένης γυναίκας και συνήγορος της οικογένειας, Εμμανουήλ Αθανασίου, με τον ίδιο να εκφράζει την οργή του για την απόφαση, κάνοντας λόγο για ένα γεγονός «σοκαριστικό» και «ντροπιαστικό για την ελληνική δικαιοσύνη».

«Μετά από μία ντροπιαστική αθωωτική πρωτόδικη απόφαση, μετά από μία ντροπιαστική αναγνώριση ελαφρυντικού στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου σχετικά με τις αναιρέσεις που έχουν ασκηθεί, με θλίψη και οργή σας ανακοινώνω ότι ο Κώστας Λεμενιτάκης είναι πλέον ελεύθερος» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Facebook ο Εμμανουήλ Αθανασίου.

«Χωρίς να έχει δείξει την οποιαδήποτε μεταμέλεια, χωρίς να έχει παραδεχτεί καν τη δολοφονία, χωρίς να έχει ζητήσει συγνώμη… Αν υπάρχει Δικαιοσύνη στη Ελλάδα, σήμερα θα νιώθει έρμαιο των συμφερόντων…» υπογραμμίζει ακόμα ο δικηγόρος και ξάδελφος της γυναίκας, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι πλέον προφανές ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ειδική μεταχείριση, εξου και οι αγροτικές φυλακές που μπήκε να εκτίσει την ποινή του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα