ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση, θέλει αναβίωση της συγκυβέρνησης

“Μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ “βεβαίως” θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει:

“Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ, αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους”.

Σημειώνεται πως σήμερα η εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, απάντησε σε σχετικό ερώτημα στην εκπομπή LiveNews του Μega, “αν σας πει (σ.σ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης), ελάτε να κυβερνήσουμε, θα του πείτε δεν ερχόμαστε ή να μην είσαι εσύ πρωθυπουργός;”, το εξής: “Θα του πούμε, βεβαίως πάμε να κυβερνήσουμε. Προγραμματικό πλαίσιο, τρία πράγματα αδιαπραγμάτευτα, τα υπόλοιπα διαπραγματεύσιμα και τρίτο πρόσωπο –πολιτικό- κοινής αποδοχής”.

Όσον αφορά την κα Μπατζελή, είχε ερωτηθεί τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που από τις δεύτερες εκλογές δεν προκύψει γαλάζια αυτοδυναμία αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται “δυο, τρεις, πέντε, δέκα έδρες” και εκείνη απάντησε: “Δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό το θέμα”, με τον ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί πως πρακτικά αφήνεται ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα