ΣΥΡΙΖΑ: “Θέλει δε θέλει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ”

Το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του insidestory.gr για παρακολούθηση τουλάχιστον 20 προσώπων μέσω του Predator, επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας λόγο για επιβεβαίωση “του σκοτεινού και βαθιά αντιδημοκρατικού προσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη”.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει “αντισυνταγματική” την άρνηση της ΝΔ για ενημέρωση από τον Χρήστο Ράμμο, ενώ καταλήγοντας, τονίζει ότι “η αλήθεια του καθεστώτος του κ. Μητσοτάκη θα αποκαλυφθεί”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Μία μέρα μετά το αντισυνταγματικό μπλόκο της ΝΔ στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμο για να μην ενημερώσει για τα ευρήματα των ερευνών του γύρω από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς και δημοσιογράφους, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει το σκοτεινό και βαθιά αντιδημοκρατικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα από το insidestory.gr η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει επισήμως επιβεβαιώσει πως ταυτοποίησε τουλάχιστον 20 πρόσωπα που «μολύνθηκαν» με το κακόβουλο λογισμικό Predator και παρακολουθούνταν από το παρακρατικό κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου.

Το πουλόβερ της εκτροπής του κ. Μητσοτάκη ξηλώνεται κάθε μέρα. Όσες χυδαίες απόπειρες συγκάλυψης και αν επιχειρήσει, όσο και αν κάνει κουρέλι ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα, δεν πρόκειται να διασωθεί. Θέλει δε θέλει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ. Η αλήθεια του καθεστώτος του θα αποκαλυφθεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα