

ΣΥΡΙΖΑ: Στα άκρα έφτασε η κατάσταση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη Πέμπτη (12/9), που επικύρωσε την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου.
Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τον Alpha, πως η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε δύο φορές τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, στην προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τόσο για τις αναφορές του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής για την ύπαρξη «κουκούλων» στην Κουμουνδούρου, όσο και για την εκτροπή για την οποία μίλησε στη χθεσινή του ανάρτηση.
«Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος πόσο μάλλον για κάποιους που θέλουν να ηγηθούν του χώρου», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Γεροβασίλη.
Η κα Γεροβασίλη φέρεται να ζήτησε την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου στο Πειθαρχικό του κόμματος, με το ερώτημα της διαγραφής, κάτι που σημαίνει ότι αν γινόταν δεκτό το αίτημα και ερχόταν η διαγραφή του, ο κ. Κασσελάκης δεν θα είχε το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο επιτελείο Κασσελάκη σχολίαζαν ότι έμειναν άναυδοι καθώς «δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το μένος τους για τον Στέφανο Κασσελάκη θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και σε αυτό το σημείο».
Στενοί συνεργάτες του πρόσθεταν πως έτσι εξηγείται αυτό που τους μετέφερε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, ότι «θα κατέβω υποψήφιος εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, καθώς κάποιοι επεξεργάζονται σχέδιο παρεμπόδισης της υποψηφιότητάς μου».
Σχετικά Νέα
Στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας. Επισκέφθηκε το στρατόπεδο.
Π. Μαρινάκης για Τέμπη: Υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης – Πρόταση για προανακριτική ζητά το ΠΑΣΟΚ, τι λένε τα υπόλοιπα κόμματα
Τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για κακουργηματικές πράξεις του Κώστα Καραμανλή, θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για.
Αντιπαράθεση Ζ. Κωνσταντοπούλου – Π. Μαρινάκη για την ονοματοδοσία της αίθουσας «Παύλος Μπακογιάννης»
Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στη Βουλή, με αφορμή την αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
ΣΥΡΙΖΑ: «Πικρή δικαίωση» η καταδίκη Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες
Μια «πικρή δικαίωση» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη του Στέφανου Κασσελάκη για την παραβίαση.