

«Στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία της Ευρωομάδας της Αριστεράς να τους επιβληθούν κυρώσεις».
«Την ώρα που οι ευρωβουλευτές της ΝΔ συκοφαντούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν ψήφισαν οικονομική βοήθεια προς την Ουκρανία, από την πίσω πόρτα έδιναν συγχωροχάρτι στους Ρώσους ολιγάρχες», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία της Ευρωομάδας της Αριστεράς να τους επιβληθούν κυρώσεις», σημειώνει και καταλήγει: «Οφείλουν να δώσουν καθαρές εξηγήσεις για ποιο λόγο επιλέγουν να ρίχνουν στα μαλακά τους Ρώσους ολιγάρχες και υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που ο ουκρανικός λαός δέχεται τη μια ρωσική επίθεση μετά την άλλη».
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.