

«Λίγα 24ωρα πριν ο κ. Μητσοτάκης αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Μπάιντεν, η Αμερικανική Κυβέρνηση ζητά από τους επικεφαλής του αμερικανικού Κογκρέσου να εγκρίνουν την πώληση F-16 στην Τουρκία» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, επικαλούμενος «πληροφορίες του ξένου τύπου».
«Οι ΗΠΑ, λοιπόν, καλούν την Ελλάδα να στέλνει όλο και περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, ενώ πουλάνε αεροσκάφη στην Τουρκία με τα οποία πραγματοποιεί δεκάδες υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης, ως “πιστός και προβλέψιμος σύμμαχος” συγκαλεί αύριο την Εθνική Αντιπροσωπεία προκειμένου να παραχωρήσει στις ΗΠΑ επ’ αόριστον έξι ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενώ περηφανεύεται την εμπλοκή της Ελλάδας στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τη Ρωσία».
«Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί – εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού – την πιο επικίνδυνη εξωτερική πολιτική της μεταπολίτευσης, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Ν. Παναγιώτοπουλος: Από τα αποθέματα το αμυντικό υλικό που χορηγείται στην Ουκρανία
“Η Ελλάδα, όπως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, βοηθά την Ουκρανία με αμυντικό υλικό, προκειμένου.
Ε. Αχτσιόγλου: Από την ταξική υπεροψία στην κοινωνική αναισθησία ο κ. Μητσοτάκης
“Με τις χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι η ταξική υπεροψία απέχει.
Θ. Σκυλακάκης: Νομοσχέδιο τομή για τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Το νομοσχέδιο για τα “Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων, μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών” αφορά αποκλειστικά.
ΠΑΣΟΚ: Αυτό είναι το νέο λογότυπο με τον πράσινο ήλιο
Στην δημοσιότητα δόθηκε το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ο πράσινος ήλιος είναι εδώ και φιγουράρει.