

Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ μετά από 15 μήνες αισχροκέρδειας», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ανακοίνωσή του για το Food Pass που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
«Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:
«Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ», σχολιάζει, προσθέτοντας: «Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνική κοινωνίας».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες». Σημειώνει ότι «με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των πολιτών: ψωμί και δημητριακά 18,7%, κρέας 16,7%, γαλακτοκομικά 25,3%».
Επιπλέον σημειώνει ότι «τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δισ., η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ».
Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών», για να τονίσει πως «την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.